Υποστήριξη μελών | Σχόλια μελών


Απέκτησε το πνεύμα του Χειρομάντη


Έλα να σου διαβάσουμε τη παλάμη! (δωρεάν pdf)


Ανδρομεδα - από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα

Χειρομαντεία

Η γραμμή του γάμου

χειρομαντεία - Η γραμμή του γάμου
Η γραμμή του γάμου

Οι γραμμές του γάμου βρίσκονται στο όρος του Ερμή, από την εξωτερική πλάγια πλευρά του χεριού. Εδώ γράφονται οι πολύ σημαντικές μας σχέσεις, οι πιο σοβαρές και ουσιαστικές καθώς και εκείνες που και τυπικά πρόκειται να επισημοποιηθούν.

Ξεκινάμε μετρώντας το χρόνο από χαμηλά, από κάτω προς τα πάνω. Συμπεραίνουμε ότι αυτές που βρίσκονται κοντά στη γραμμή της καρδιάς αφορούν την περίοδο από τα 14 μέχρι τα 20 χρόνια. Οι γραμμές που βρίσκονται στη μέση του όρους του Ερμή (κάτω από το μικρό δάχτυλο) δείχνουν ότι η σχέση θα έχει πραγματοποιηθεί μέχρι τα 28 χρόνια. Ενώ αν η γραμμή βρίσκεται στα 3/4 της απόστασης ο γάμος θα γίνει από τα 28 μέχρι τα 35 κλπ.

Ας εξετάσουμε, όμως, μερικά ειδικά σημάδια. Όταν η γραμμή καμπυλώνει προς τα κάτω προς τη γραμμή της καρδιάς τότε το αγαπημένο μας πρόσωπο θα φύγει πρώτο από τη ζωή. Όταν καμπυλώνει πρόςΊα επάνω οι συνθήκες δεν θα επιτρέψουν να τελεστεί το μυστήριο.

Εάν υπάρχει ένα νησί στην αρχή της γραμμής ή αυτή είναι αδύναμη στο ξεκίνημά της και ισχυροποιείται μετά τότε θα έχουμε ένα δύσκολο ξεκίνημα της σχέσης, αλλά υπάρχει η πιθανότητα αποκατάστασης. Όταν συμβαίνει το αντίθετο, δηλαδή έχουμε το νησί στο τέλος της γραμμής, τότε μετά από εύλογο χρονικό διάστημα θα επέλθει ο χωρισμός.

Όταν η γραμμή γενικά είναι κακοσχηματισμένη ή ξεθωριασμένη καλύτερα να διαλύσουμε αυτή τη σχέση, γιατί καβγάδες και δυστυχία μας περιμένουν στο μέλλον.

Όταν υπάρχουν δύο γραμμές πολύ κοντά η μία στην άλλη έχουμε παράλληλες σχέσεις. Το σπάσιμο σημαίνει χωρισμό, ενώ αν συνεχίζει λίγο παρακάτω θα υπάρξει επανένωση των προσώπων. Οι διχάλες δηλώνουν ανωμαλίες, ενώ οι γραμμούλες που «κρέμονται» από τη γραμμή του γάμου είναι προβλήματα που μπορούν να σχετίζονται με την υγεία. Εάν έχεις ήδη έναν ευτυχισμένο γάμο και διαπιστώσεις ότι έχεις γραμμμένους και άλλους ισχυρούς δεσμούς στο μέλλον μην ξαφνιστείς. Ο πειρασμός θα υπάρξει και μάλιστα εντονότατος, Η επιλογή για το αν θα ενδώσεις ή όχι είναι δική σου...

χειρομαντεία - Η γραμμή του γάμου, εικόνα 1
Α. Η γραμμή του γάμου καμπυλώνει προς τα κάτω.
Β. Νησίδα πάνω στη γραμμή του γάμου.
Η γραμμή του γάμου καταλήγει σε διχάλαΤα τρία βραχιόλια : Προηγούμενο | Επόμενο : Η γραμμή των παιδιών